Отзиви на нашите клиенти

  
  
Ето какво споделят нашите клиенти:

     

К. е собственик на магазин за автомобилни гуми втора употреба. Магазинът е много добре зареден, дори има гуми за редки модели джипове, които много се търсят и са на добра цена. Но неговите клиенти не знаят за голямото разнообразие от стока, включително собствениците на джипове. Единственият начин е да отидат в магазина му на място и да разгледат, за което е нужно време, което повечето от тях нямат. Той провежда традиционна рекламна кампания по вестниците, по местната телевизия, лепи обяви из града. Но продажбите му продължават да падат. Докато си чати с приятели по Интернет,попада на сайт за автомобилни гуми, който излиза на едно от първите 5 места при национално търсене в Интернет. Сайтът му харесва и решава да опита.
     К. ни се обади един хубав летен ден да отидем при него и да предложим нашата оферта. След седмица сайтът му беше готов, представлява Интернет каталог с гуми, а след месец-два вече започна да излиза в челната петица на първа страница при национално търсене. Продажбите му скочиха неимоверно, той спря да рекламира по другите медии, тъй като видя, че е безсмислено харчене на пари.
     Най-интересното е, че сайтът на който той се възхищаваше скоро беше обновен така, че повече да заприлича на сайта на нашия клиент!
     Последният път, когато отидох до офиса му, видях че пред него са спрели два луксозни джипа, които си купуваха гуми.

  
  
     

Известна автошкола, чийто собственик се колебаеше какъв вид реклама да
избере, за да събира своите курсисти. Тъй като беше пускал реклами в местните вестници той си даваше сметка, че печатната реклама и тази в другите медии е извънредно скъпа и непродуктивна като резултат.
     Човекът търсеше изход как хората да научат за него, без безумно голяма инвестиция. Накрая, макар и с известен скептицизъм, се довери на нас.
     Направихме му сайт, който до няколко месеца излезе на първа страница при търсене в търсачката на Гугъл.
     Нещата още по-добре му потръгнаха и собственикът на школата преустанови всякакъв друг вид реклама, тъй като на този етап беше доволен от новата клиентела. Нае си нови инструктори, които да му помагат.
Вече години той е наш лоялен клиент и често се обръща към нас да актуализираме данните в сайта му, нещата му вървят отлично.
     Между другото собствениците и на другите автошколи в града започнаха да залагат на Интернет рекламата